Just Talented is een jong recruitmentbureau gespecialiseerd in de bouw en techniek. Het vinden van de juiste match tussen de professional en opdrachtgever staat bij ons centraal. Wij zijn benieuwd naar jouw en je verhaal en kijken dan ook vooral naar jouw capaciteiten, motivatie en eigenschappen. Zo kunnen wij samen met jou de beste opdracht selecteren.

Onze werkwijze

Bij Just Talented draait het allemaal om de bouw en techniek. Wij zijn met name actief in het oosten en zuiden van Nederland en werven professionals voor uiteenlopende functies. Dit kan gaan om een tijdelijk of vast dienstverband op strategisch, tactisch of operationeel niveau.

Hoe doen wij dit? Door met jou open een gesprek aan te gaan over de kennis en ervaring die je hebt en vooral te praten over wat jij leuk vindt om te doen! Dat is het meest belangrijk; voor jou een baan vinden zodat jij iedere dag met veel plezier naar je werk gaat en aan het einde van je werkdag voldaan en tevreden weer naar huis gaat. ​

Inschrijven

Ben jij een professional in de bouw of techniek die een nieuwe uitdaging zoekt? Bekijk dan de recente vacatures, deel je cv of neem direct contact met ons op!

​​”Ik vind het belangrijk dat er een juiste match wordt gemaakt op basis van kennis en kunde van een professional en dat de behoeftes tussen professional en klant goed worden afgestemd om zo een langdurig dienstverband met elkaar aan te kunnen gaan”

Dromen waarmaken

De oprichting van Just Talented is gedaan door Ashley. Sinds 2016 werkt Ashley als recruiter waarbij ze heeft gewerkt voor diverse recruitmentbureaus in verschillende segmenten. In 2019 heeft ze besloten om haar droom te verwezenlijken en haar eigen bureau te starten waarbij persoonlijkheid, talent en coaching hoog in het vaandel staan.

Werving en selectie van professionals

Wij willen beide partijen de mogelijkheid geven om zich met elkaar te verbinden op de meest optimale manier. Daarbij merken wij dat de professionals vaak ook de voorkeur hebben voor een rechtstreeks dienstverband bij de klant. Hier willen wij graag ons steentje aan bijdragen.